Az IFI magazin kiadója és szerkesztősége régi elképzelését sikerül megvalósítani. Az IFI magazin olvasóinak leveleiből kitűnik, hogy a szlovákiai magyar lányok körében a modellszakma nagy érdeklődésnek örvend. Sok a csinos lány, akik szívesen kipróbálnák tehetségüket ebben a sokak számára oly csábító világban, csak éppen azt nem tudják, hogy miként kezdjenek hozzá. Erre ad lehetőséget a szépségverseny. A pozsonyi székhelyű, nemzetközi méretekben működő Diart ügynökség kifejezetten a fiatal lányok felfedezése terén szerzett elismerést a modellszakmában. Az eddigi sikeres együttműködést követően a DIART ügynökség és az IFI magazin szerkesztősége, valamint kiadója, a TASHY Agrotrade Kft. úgy döntött, hogy közösen megrendezik


az első Miss Diart & Ifi szépségversenyt.

A verseny döntőjére január végén, a pozsonyi Holiday Innben tartott bál keretében kerül sor. A pontos dátumról időben értesítjük olvasóinkat. A győztesekre természetesen értékes díjak várnak, a királynőre pedig korona.

Azoknak a csinos lányoknak az írásos jelentkezését várjuk, akik a 2001-es év végéig már betöltötték 16. életévüket. Jelentkezni a Diart ügynökség és az IFI szerkesztőség címén egyaránt lehet. A jelentkezéshez három fénykép csatolását kérjük: egy arcképet, egy egészalakos felvételt, egyet pedig fürdőruhában. Akt- és erotikus képek nem jöhetnek számításba!

A jelentkezés határideje 2001. november 30.

Az Ifi magazinban bemutatjuk a versenyzőket, így olvasóink is szavazhatnak.

Tehát szép leányok, ne habozzatok!

Jelentkezni az IFI magazin és a Diart ügynökség címén egyaránt lehet.

Az IFI magazin elérhetősége:

IFI magazin
Jesenského 13
929 01  Dunajská Streda
Tel: 031-552 43 17

e-mail: ifi@nextra.sk
www.hhrf.org/ifi

A Diart ügynökség elérhetősége:

Diart s.r.o.
Zdravotnícka 7
851 10 Bratislava
Tel.: 02/ 6252 8001
Mobil: 0903 220 210

email: info@diart-agency.com
Internet: www.diart-agency.com
 
Engedj teret álmaidnak!

Szuper vagy, gyönyörű az arcod, ragyogóak a méreteid, a férfiak minden oldalról csak csodálhatnak téged! Vajon ki az, aki nem álmodozott ilyen, megérdemelt dicséretekről?! De vajon mi rejtőzik valójában a sztármagazinok címoldalán szereplő gyönyörű hölgyek mosolya mögött?
Mindenekelőtt rengeteg munka és türelem. Amennyiben erről álmodozol, gondolkozz el azon is, vajon megéri-e neked szünet nélkül, órákig a fotóstúdiókban a fotósok gyakran őrült ötleteit megvalósítani, persze emellett állandó ajánlatokat kapni, melyekre kedves, természetes és kellemes reakció az elvárás.

A modell feladata, hogy a terméket úgy képviselje, hogy azt ne csak tetszővé tegye, hanem el is adja. Ne feledd, a te személyes véleményed érdektelen! A dolgod az, hogy  a pozitív energiát sugározd! A szépség nem elegendő, a lelkes hozzáállás elengedhetetlen a sikerhez. Ez az eredményen egyértelműen megmutatkozik.

Valószínűleg szívesen utazol. Itt azonban az utazás célja nem a szórakozás, hanem az egész napos munka. Amennyiben elképzeléseid elválaszthatatlanok az otthoni környezettől, a nyugalomtól, nem tanácsoljuk neked, hogy a modellhölgyek életéről ábrándozz. Az állandó honvágy érzése, a stressz meghiúsítaná a karrieredet.

Ha mindezek nem tántorítanak el célodtól, akkor még azzal is tisztában kell lenned, hogy a könyörtelen konkurenciaharcban neked milyen tromfjaid vannak. Az objektív önértékelés az érvényesülés alapja. Hozd ki magadból minél jobban az előnyeidet, gyengéidről pedig ne beszélj senkinek! Amennyiben tudod a válaszokat, a bátorságod rendületlen, és úgy érzed, hogy a természetes szépség hordozója vagy, a Diart ügynökség (agentúra DIART / email : info@ diart-agency.com, tel: 0903 220210, 07/62528001) segítségedre lehet, hogy elindulj álmaid útján.

A modellügynökségek feladata nem csak a vonzó lányok felfedezése, hanem modern, stílusos öltöztetése is. Ez persze a lányok érdeke is. A szlovákiai modellvilágban az utóbbi években megjelent néhány domináns divattervező, akik szemmel láthatóan képesek lennének kialakítani a helyi divatot. Ám elsősorban az anyagi problémák miatt jobbára csak kis mennyiségben néhány butikba sikerül eljuttatniuk termékeiket.

Kár, ugyanis a nagy divatcégek lassan követik a világ divatját meghatározó új trendeket, klasszikus termékeik gyakran még a középkorú hölgyek igényeinek sem felelnek meg. Talán előnyös lenne, ha együttműködnének a kisebb, ám rugalmasabb cégekkel. Illusztráció gyanánt most bemutatjuk nektek Jana Lieskovská divattervező alkotásait, melyek elsősorban a fiatal generációt

szólítják meg. A szlovákiai MISS versenyen is figyelmet keltettek újításai. Amennyiben nálatok is sikert arat ez a kis ízelítő, látogassatok el a pozsonyi buszpályaudvaron található butikjába. Bővebb információkhoz a 02/6252 8001 telefonszámon juthattok.

A következőkben illusztráció gyanánt bemutatjuk a Diart néhány csinos felfedezettjét.

Jövőre Te is köztük lehetsz!

A modelleket Rolf Rock fotóművész fényképezi.